IMPORTANT:

LOOKING FOR DROPSHIPPER AGENT, COMISSION 10-30% DEPENDS ON PRODUCT, NO FEES REQUIRED.
Those interested email to bettermoms@gmail.com

Saturday, 3 November 2012

Nukilan dari pelanggan Bettermoms

Huyo... ada nukilan jugak ke?
Sasteranya..
huhu..

Actually ni masa salah satu contest

Hehe..

SATU


Tepuk amai-amai,
Belalang kupu-kupu, 
Bamboo diapers kupakai, 
Memang best tuk kulitku.

Susu lemak manis,
Santan kelapa muda,
Disposables bagi habis, 
Diapers Bettermoms kan ada. 

DUA

Dunia hijau impian kita,
Pakai lampin kain usaha mulia,
Lampin Bettermoms sungguh selesa,
Lihatlah daku sungguh bergaya.

Mamaku gembira kulitku gebu,
Montot ku pula sukakan bamboo,
Rajin tukar lampin amalkan selalu,
Bettermoms tentu akan setuju.

Pakai lampin kain memang berjimat,
Harga Bettermoms memang terhebat,
Kalau mahu kocek yang sihat,
Hubungi Bettermoms, harga best pasti kau dapat.

Saya suka Lampin Kain Bettermoms!

TIGA


pada mulanya saya was2 jugak nak guna cloth diapers ni saya takut tak tahan lama bocorrrr je dan saya takut kalau2 bby iman dapat ruam...pada awal kelahiran(minggu pertama) iman saya pakaikan pampers pakai buang mami poko..naik ruam yg teruk...kesian bby iman mmg nmpak kesakitan bila basah...macam2 kaedah yg saya cuba, pakai krim ruam lampin lah,mak saya kata cuba buat tepung ubi tapi tetap sama jugak...sehinggalah saya terjumpa bettermoms bamboo cloth diapers on9 shop ni kat fb...selain dari design yg sangat comel BBCD ni murah...berbaloi saya beli,tak sampai seminggu ruam lampin Iman hilang alhamdulilah senang hatikan...selain menjimatkan Bettermoms Bamboo cloth Diapers ni sangat senang dicuci hanya pakai sabun cuci pinggan sunlight je...murahkan tak yah pakai sabun mahal2 dan yg paling saya suka Bamboo cloth Diapers ni cepat kering walaupun waktu hujan, masuk je dalam mesin basuh sidai kat branda rumah tak yah susah hati sbb hari hujan...mmg berbaloi dab sangat2 puas hati...tgk jelah gambar iman kat bawah ni=D






Iman sangat selesa bila pakai Bettermoms Bamboo cloth Diapers ni...smart tak???tak yah pakai baju pun nmpak kemas...=D
Yang ini adalah design yg paling mama iman suka pakaikan hehehehe
"jom main dengan Iman ngeeee"....

kecik2 dah pakai jeans kan...kau ade ??? hehehehehe
dan yg paling best Bamboo cloth Diapers ni boleh adjust dari saiz S,M dan L,baguskan...so saya syorkan pada ibu2 dan bakal ibu cubalah Bamboo cloth Diapers dari Bettermoms Bamboo cloth Diapers


antara koleksi yg ade nanti nk tambah lg.pastikan baby anda tidur lena




No comments:

Post a Comment