IMPORTANT:

LOOKING FOR DROPSHIPPER AGENT, COMISSION 10-30% DEPENDS ON PRODUCT, NO FEES REQUIRED.
Those interested email to bettermoms@gmail.com

Monday, 19 November 2012

Panduan Dalam T- Shirt Aqeela dari BettermomsNursing wear adalah trend terbaru untuk ibu yang menyusu bayi dalam masa yang sama masih mahu kelihatan bergaya. Agak sukar mendapati nursing wear di pasaran, malahan coraknya agak limited dan kadangkala tidak sesuai dengan gaya muslimah. Kadangkala pemilihan kain yang tidak sesuai juga membuatkan nursing wear di pasaran tidak selesa dipakai, malahan harga di pasaran amatlah tinggi bagi sesetengah individu (pernah survey di mothercare boleh menjangkau rm200)

Aqeela nursing wear memang direka untuk berat badan yang bertambah semasa kehamilan, pilih mengikut size anda, sekiranya sebelum hamil anda memakai size M, pilih size tersebut, kerana ukuran memang telah dibesarkan bersesuaian penambahan berat badan anda.

Saya memakai size L bagi T shirt muslimah tapi bila saya mencuba nursing blouse, size M FIT NICELY TO ME., Maka pilih mengikut size yang biasa anda pakai :), Boleh berpandukan kepada carta ukuran yang telah disediakan

Panduan semasa anda menerima Aqeela Nursing Wear

Sila cuba dahulu untuk pastikan size anda

Sekiranya anda merasakan saiz tiak bersesuaian, penukaran size dibenarkan dengan syarat

1. tag tidak ditanggalkan dan belum dipakai seharian ( cuma cuba sahaja)
2. bayaran pos 2 hala ditanggung pembeli jika ingin menukar ( or boleh datang tukar kat rumah)

Sekiranya kesalahan dari pihak kami (salah size), anda boleh pulangkan baju tersebut kepada kami dan kami akan refund duit and termasuk duit postage anda. Walaubagaimanapun sebelum kami refund kami perlu terima baju tersebut dahulu dan double confirmkan kesalahan size tersebut. (kesalahan size dikira dari ukuran bahu, ukuran lain akan ada perbezaan 1-2 cm kerana perbezaan material etc)

Jika anda sudah berpuas hati dgn penjelasan kami sila shopping sepuas hati anda :)

2 comments: